Sinop Diyojen Rotary Kulübü, bisiklet kullanan Sinopluların kullanımına sunduğu bisiklet parkı, Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan ve Uluslararası Rotary (UR) 2430. Bölge Federasyonu Guvernörü Mehmet Hakan Karaalioğlu'nın katılımıyla hizmete sunuldu. Aşıklar parkında gerçekleştirilen açılışta konuşan Uluslararası Rotary (UR) 2430. Bölge Federasyonu Guvernörü Mehmet Hakan Karaalioğlu, parkın hayırlı olmasını diledi. 

MUTLU KENTİN MUTLULUĞUNA BİR KATKIDA BİZDEN
Karaalioğlu: "Türkiye'nin en mutlu şehri olarak bilinen Sinop’ta bulunmaktan son derece mutlu olduğumuzu belirtmek isterim. Bunun yanında mutlu şehir Sinop’ta rotaryenler olarak belirli bir hizmeti vermiş olmanın da ayrı bir mutluluğunu yaşıyoruz. 218 ülkede bulunan rotaryenler, bugün burada, Sinoplu vatandaşlarımızın bisikletlerini koyabilecekleri bir alan oluşturduk. Daha temiz bir dünya için, oksijeni bol bir dünya için gerçekleştirdiğimiz bu aktivitede sağ olsunlar değerli belediye başkanımız da bizlere eşlik ettiler. Bu hizmetin bölgemize ve Sinop halkına hayırlı olmasını diliyorum. Bundan sonraki çalışmalarımız da buradaki Diyojen Rotary kulübümüzün varlığı ve çalışmaları ile artarak devam edecektir" dedi. 

BİSİKLET KULLANAN VATANDAŞLAR İÇİN KOLAYLIK
Belediye Başkanı Barış Ayhan ise bu anlamlı hizmetin Sinop’a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Ayhan; “Bizler de her fırsatta çevreye karşı duyarlılığımızı dile getiren, halkımız arasında çevre duyarlılığını geliştirmeye çalışan bir belediye olarak, ilimizde bisiklet kullanma alışkanlığını geliştirmeye yönelik ve bisiklet kullanan vatandaşlarımızın kent yaşamını kolaylaştırmak adına böyle bir projede Sinop Diyojen Rotary kulübü ile işbirliği içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyduk. Umuyorum ki ilerleyen günlerde buna benzer uygulamalarla, daha çevreci ve daha doğaya saygılı projelerle paydaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda tüm rotaryenlere ve Sinop Diyojen Rotary Kulübüne, Sinop halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Programa: Bölge Guvernör Yardımcısı Murat Turan, 29. Grup Guvernör Yardımcısı Ahmet Kavazak, Sinop Diyojen Rotary Kulübü Dönem Başkanı Akın Sönmez ile yönetim kurulu üyeleri de katıldı.


 

Editör: Vitrin Haber