Sinop İş İnsanları Derneği (SİNDER) Başkanı Yılmaz Öz ve yönetimi, Erfelek ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İlçe Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses ve Belediye Başkanı Mehmet Uzun'u makamlarında ziyaret eden Öz ve ekibi ilçeye katma değer sağlayan esnaf ve iş insanlarını da ziyaret etti.

KAYMAKAM GÜRSES İLE İLÇEYİ KONUŞTUK
Ziyaretler hakkında bilgi veren SİNDER Başkanı Yılmaz Öz ilk ziyareti İlçe Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses'e gerçekleştirdiklerini belirterek, "Yönetim Kurulundaki arkadaşlar ve Erfelekli esnaf üyelerimizle birlikte Erfelek ilçemizin kaymakamı sayın Burak Bozkurt Gürses beyi ziyarette bulunduk. Sinop İş İnsanları Derneği olarak Erfelek ilçemize bizimde katkılarımız neler olabilir? konusunu masaya yatırdık. Sayın kaymakamımızdan ilçedeki son iki yılda gerçekleştirilen çalışmaları dinledik. Çok samimi bir ortamda geçen toplantımızı toplu resim çekilerek bitirdik. Kaymakam bey samimi şekilde bizi ağırladı. Sinop İş İnsanları Derneği olarak kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendilerini derneğimize davet ederek misafir etmekten onur duyacağımızı belirtmek istiyoruz" dedi. 

KESTANE FESTİVALİ İLÇEDE YAPILACAK
İlçe Belediye Başkanı Mehmet Uzun'u da makamında ziyaret ettiklerini dile getiren Başkan Yılmaz Öz, "Yine yönetim Kurulundaki arkadaşlar ve Erfelekli esnaf üyelerimizle birlikte Erfelek Belediye Başkan'ı sayın Mehmet Uzun beyi makamlarında ziyarette bulunduk. Belediye Başkanımız ile de yine aynı şekilde Erfelek ile ilgili neler yapılabileceğini enine boyuna müzakere ettik. Başkanımızın her yıl düzenlenen Kestane Festivalini bundan sonra kestanenin merkezi olan Erfelek'te olacağını söylemesi bizi çok mutlu etti. Sinoplu iş insanlarının ve Erfelek'teki iş adamlarımızın Erfelek'e sahip çıkması bizi sevindirdi. Bizde festivalle ilgili elimizden ne gelirse yapabileceğimizi ve sayın başkanımızın yanında olduğumuzu ifade ettik. En önemlisi de Erfelek'te açılacak olan yüksekokulun ilçeye büyük katkılar sağlayacak olması en önemli gündem maddemiz oldu" diye konuştu. 

MEMLEKETİNİ SEVEN HER SİNOPLU FAHRİ ÜYEMİZDİR
Sinop İş İnsanları Derneği (SİNDER) Başkanı Yılmaz Öz, Erfelek ziyareti kapsamında ilçe esnafını da ziyaret ettiklerini belirterek şunları söyledi; "Sinop İş İnsanları Derneği yönetim kurulu ve Erfelekli esnaflarımızın da katılımıyla Erfelek ilçemizde esnaf ziyaretlerinde bulunduk. SİNDER'e olan ilgi ve alakanın her yerde olduğu gibi Erfelek ilçemizde de üst seviyede olması bizleri sevindirdi. Yeni katılan üyelerimizle birlikte SİNDER ailemiz büyümeye devam ediyor. Memleketini seven her Sinoplu fahri üyemizdir. Gelin bir olalım, birlikte güç olalım. Erfelek esnafımıza göstermiş olduğu ilgi alakaları için SİNDER ailesi olarak çok teşekkür ederiz".
 

Editör: Vitrin Haber