Merkezi İstanbul'da bulunan Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) bayram öncesi ihtiyaç sahibi vatandaşları ve çocukları unutmadı. 

106 bağlı dernek ve bu derneklerde yer alan yaklaşık 200 bini bulan üye sayısıyla Sinop'un en önemli ve an büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan SİNDEF tarafından İstanbul'un dört bir tarafında yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara alışveriş kartı dağıtılırken, çocuklar ise bayram öncesi çeşitli hediyelerle sevindirildi. 

6 BİN 780 RAMAZAN KOLİSİ DAĞITILDI
İlk olarak ihtiyaç sahiplerinin tespit edildiğini belirten SİNDEF Genel Başkanı Hasan Dalkıran, Ramazan ayı boyunca bağlı derneklerle birlikte toplamda 6 bin 780 yardım kolisi dağıtıldığını söyledi. 

BİN VATANDAŞA ALIŞVERİŞ KARTI, 3 BİN ÇOCUĞA OYUNCAK
Bayram öncesi de yine ihtiyaç sahiplerini unutmadıklarını kaydeden Dalkıran, bölge başkanları ve bağlı dernek başkanlarına teslim edilen alışveriş kartlarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını dile getirdi. Dalkıran; "SİNDEF olarak Ramazan Bayramı öncesi bin vatandaşımıza alışveriş kartlarımız ulştırıldı. 3 bin küçük hemşehrilerimize ders aralarında keyifli vakit geçirmeleri adına oyuncak ve çeşitli hediyeler dağıttık" dedi. 

Editör: Vitrin Haber - Gülay Yıldırım Kavak