Sinoplu Milli Görüşçüler Organizasyonu (SİMGO) Adil Düzen Derneği Genel Başkanı Gökçen Göksal ve yönetim kurulu üyeleri Sinop Dernekleri Federasyonu (SİNDEF) Genel Merkezi’ni ziyaret etti. 

SİMGO yöneticileri SİNDEF Başkanı Hasan Dalkıran ve dernek yöneticileri tarafından samimimi bir şekilde karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Hasan Dalkıran, "SİNDEF olarak Sinop’un maddi ve manevi kalkınması için çalışan SİMGO’nun ziyareti bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. SİNDEF olarak Sinop için çalışan bütün hemşehrilerimize kalbimizde, gönlümüzde derneğimizde açık. Büyüklerimizin dediği gibi birlikten güç doğar, biz bu şiarla hareket ediyoruz" dedi. 

SİMGO’nun Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın direktifiyle kurulduğunu hatırlatarak sözlerine başlayan Başkan Göksal’da içinde bulundukları haftanın 'Erbakan Haftası' olduğunun altını çizdi. SİMGO’nun misyonu ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Gökçen Göksal, SİNDEF’e gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Göksal, 'Erbakan Haftası' dolasıyla '1 Milyon' adet basılan, Erbakan ekini SİNDEF üyelere takdim etti. Ziyaret karşılıklı iyi dilekler ve çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

Editör: Vitrin Haber