Merkezi İstanbul'da bulunan Sinoplular Adil Düzen Derneğinin (SİMGO) Genel Başkanı Gökçen Göksal ve Saadet Partisi Sinop İl Başkanı Cavit Üçüncüoğlu ile SİMGO Üyesi Salih Kaptanoğlu Vitrinhaber Gazetesini ziyaret etti.

Vitrinhaber Kurucusu Gazeteci Serhat Özşahin ve Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel ile Özşahin'in ofisinde bir araya gelen Genel Başkan Göksal ve İl Başkanı Üçüncüoğlu ile Kaptanoğlu burada samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Ortak paydanın Sinop olduğunu belirten SİMGO Başkanı Göksal, kendisininde aynı zamanda gazeteci olduğunu belirterek, Sinop'un faydasına olacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini söyledi. Milli Görüş Lideri merhum Pro. Dr. Necmettin Erbakan'ın Sinoplu olduğunu hatırlatan Gökçen Göksal, merhum liderin her platformda Sinop'tan büyük bir sevgiyle bahsettiğini anımsattı. 

Gurbette Sinop basınını büyük bir ilgiyle takip ettiklerini kaydeden Göksal, medya mensuplarına ve Vitrinhaber personeline çalışmalarında başarılar diledi. Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel'de cemiyet çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Demirel, Sinop basınının gurbette yaşayan Sinoplular ile ilin sakinleri arasında önemli bir köprü olduğunu dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gazeteci Serhat Özşahin, Genel Başkan Gökçen Göksal nezdinde SİMGO ekibine çalışmalarında başarılar diledi. 

Editör: Vitrin Haber