Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği (SİFAD) Olağan Genel Kurulu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Sinop il genelinde en aktif etkinlik yapan derneklerden biri olan ve fotoğraf sanatına katkı sağlamanın yanı sıra Sinop’un tanıtılmasında da büyük rol oynayan Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneğinin (SİFAD) 62 üyesi mevcut. 17. Olağan Genel Kurul 33 üyenin imzası ile gerçekleştirildi. 

Açılış ve yoklamanın ardından Başkanlık Divanı seçildi. Divan Başkanı Cengizhan Ersoy, üye Volkan Tuncay ve Serap Bülbül oldu. Başkanlık Divanı seçiminden sonra Divan Başkanı tarafından Genel Kurul programı okundu. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Yönetim Kurulu 2016-2017 Faaliyet Raporu Başkan Yardımcısı Aslı Ozan tarafından okundu. Daha sonra Mahmut Karasu 2016-2017 İç Denetleme Raporlarını okuyarak ibraz etti. Yeni yönetim tek liste olarak seçildi.

2018-2020 Sinop Fotoğraf Amatörleri Derneği Yönetim ve Denetleme Kurulları şu isimlerden oluştu. Yönetim Kurulu Aslı Ozan, Sertaç Çelik, Serpil Yavuz Keskin, Serhat Ergün, Seldan Özdemir, Cengizhan Ersoy, Cem Levent Yücel’den oluşurken Denetleme Kurulu Mahmut Karasu, Ali Uğurlu ve Çetin Nallıoğlu’ndan oluştu.

Olağan Genel Kurulun ardından toplanan Yönetim Kurulu yeni yönetim görev dağılımını şu şekilde gerçekleştirdi.
Yönetim Kurulu; Başkan Aslı Ozan, Başkan Yardımcısı Serhat Ergün, Genel Sekreter Cengizhan Ersoy, Sayman Sertaç Çelik, Üye Seldan Özdemir, Üye Serpil Yavuz Keskin, Üye Cem Levent Yücel.
Denetleme Kurulu; Başkan Mahmut Karasu, Üye Ali Uğurlu, Üye Çetin Nallıoğlu.
Editör: Vitrin Haber