Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Rafet Orhan beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Sinoplu İş adamı Musa Özen’i ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette, ZıpZıp Baba Eğlence Merkezi İşletmecisi Musa Özen ile uzun süre sohbet eden Başkan Orhan ve beraberindekiler Özen’i, Kasım ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Sinop İş Dünyası Forumu ve Fuarına davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ZıpZıp Baba Eğlence Merkezi İşletmecisi Musa Özen, Sinop’a fayda sağlayacak her türlü oluşumun içerisinde olmaktan mutluluk duyacağını belirtti.

Özen; “Her biri Sinoplu hemşerilerimiz olan ve kendi yapmış olduğu iş sektörlerinde Türkiye’ye isimlerini yazdırmış markalar olmuş değerli çok büyük ağabeylerimi kardeşlerimi iş yerimde ağırlamaktan onur duydum. Biliyorum ki bu ağabeylerim, kardeşlerim Sinop için gerek Sosyal yardımlaşmalarda, gerek ihtiyaç sahiplerine, Sinoplu olup da  Sinop dışında okuyan öğrencilere burs vermeleriyle ramazan boyunca tırlarla gıda yardımı yapmalarıyla ve bunun gibi daha isimlerini ve kurumlarını açıklamak istemediğim onlarca bağış yapmalarıyla bilinen bu ağabeylerim ve kardeşlerimden Allah razı olsun, kendime örnek aldığım bu kahramanlara rabbim işlerinde hayırlar vesile etsin bol kazançlar versin” dedi.

Sinop’ta çocukların vazgeçilmez mekanı olan ZıpZıp Baba isimli işletmeyi başarıyla yöneten Musa Özen’in kendilerine gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür eden SİAD Başkanı Rafet Orhan ve yönetim kurulu üyeleri Sinop’ta bir ilki gerçekleştirerek çocukların kahramanı haline gelen Musa Özen’in çalışmalarını sürekli takip ettiklerini belirterek, Sinoplu olarak Musa Özen’in Sinop’a yapmış olduğu bu çalışmaları takdir ettiklerini ve onur duyduklarını ifade ettiler. 

 
Editör: Vitrin Haber