Sinoplu İş Adamları Derneği Başkanı Rafet Orhan beraberindeki Başkan Vekili Mukadder Yıldırım, Başkan yardımcısı Nurettin Kara, yönetim kurulu üyelerinden Bülent Durgun ve Resul Biçer ile birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Etkinlikleri Müdürü Şevket Demirkaya’yı ziyaret ederek bu yıl ilki düzenlenecek Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu ve SİAD’ın çalışmaları konusunda bilgi paylaşımında bulundu.

Yaklaşık bir buçuk saat süren ve samimi bir havada geçen ziyarette SİAD Başkanı Rafet Orhan, İBB Kültür Etkinlikleri Müdürü Şevket Demirkaya’ya Sinoplu İş Adamları Derneği çalışmaları hakkında kısa bir brifing sundu. SİAD Başkanı Rafet Orhan Sinoplu İş Adamları Derneği’nin düzenlediği 16-19 Kasım 2017 İstanbul Fuar Merkezinde yapılacak olan Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu hakkında da geniş bir bilgilendirmede bulundu. 

İBB Kültür Etkinlikleri Müdürü Şevket Demirkaya ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken SİAD’ın çalışmalarını takip ettiklerini belirterek SİAD olarak yapılacak her türlü çalışmada İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli desteğin verileceğini kaydetti. 

Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu konusunda ortak çalışmalar yapılabileceğini belirten, İBB Kültür Etkinlikleri Müdürü Şevket Demirkaya, bu forumun önemli bir boşluğu dolduracağına işaret ederek bu örnek proje için Sinoplu İş Adamları Derneği’ni tebrik etti. Görüşme sonunda SİAD ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ortak projelerde birlikte çalışma kararı aldı. 
Editör: Vitrin Haber