Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) Sinop Şube Başkanı Yılmaz Öz ve yönetimi, AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun'u makamında ziyaret etti.
Sinop'taki projelerle ilgili konuların görüşüldüğü ziyaret sırasında Başkan Giresun, Sinop Meydan Projesi, Nisi Göleti Millet Bahçesi, Sinop TOKİ konutları, yaz ayında başlayacak olan Sinop-Almanya direkt uçuşları ve diğer konularda bilgiler verdi. 

SİNOP İÇİN GÜZEL PAYLAŞIMLARDA BULUNDUK
AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş öncülüğünde Sinop'un önemli yerel dinamikleri olan meslek odaları temsilcileriyle gerçekleştirilen Ankara programının da ele alındığı ziyaretin oldukça olumlu geçtiğini ve önemli bilgiler aldıklarını kaydeden SİAD Sinop Şube Başkanı Yılmaz Öz, "Ziyaretimiz sırasında Sinop Meydan Projesi, Nisi Göletindeki yeni düzenlemeyle yapılacak olan Millet Bahçesi, 300 dairelik TOKİ konutları, yaz ayında başlayacak olan Sinop-Almanya direkt uçuşları hakkında bilgiler aldık. Ayrıca hastane ve Organize Sanayi Bölgesinin doğalgaza kavuşacağına dair müjde bizi mutlu etti.  

1. ve 2. kısım sanayi sitelerinin elektrik hatlarının yer altına alınacağını öğrendik. Yine ziyaretimiz sırasında sayın Giresun ile Tarihi Cezaevi restorasyon çalışmaları, askeri gazinonun millet kıraathanesine dönüştürülmesi ve Atatürk Caddesi üzerindeki binalarda yapılacak dış cephe kaplamaları ile adliye ve valilik binasının taşınma süreci üzerinde konuştuk. Proje ihalesi yapılan Sinop Çevre Yolu kapsamında güzergahla ilgili sıkıntının giderilmesi konusu üzerinde AK Parti ve belediyemizin birlikte çalıştığını duymak bizleri sevindirdi. Yine meydan projesi kapsamında yıkılacak alandaki esnafla ilgili yer sorununun çözüleceğini de öğrendik" dedi. 

ORTAK PAYDA SİNOP
Ortak paydanın Sinop olduğunu belirten SİAD Sinop Şube Başkanı Yılmaz Öz, "Siyaseti bir tarafa bırakarak, halkıyla, STK'larıyla, esnafıyla, odalarıyla birlikte olunması konusunda SİAD her zaman elinden gelen gayreti yapıyor. Önceliğimiz ve ortak paydamız Sinop" diye konuştu. 

Editör: Vitrin Haber