Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) Genel Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun İstanbul Fatih Cağaloğlu'nda bulunan İl Sağlık Müdürlüğü makamında gerçekleşen ziyarette SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk, SİAD ve yapılan çalışmalarla ilgili Prof. Dr. Memişoğlu'na bilgilendirmede bulundu. SİAD olarak ülkemizin içinden geçtiği zor sağlık sürecinde İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılabilecek her türlü ortak çalışmada yer alacaklarını kaydeden Genel Başkan Turgay Öztürk, bu zor günlerde Sinoplu İş Adamları Derneği olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'da SİAD Genel Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kuruluna ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, duyarlı davranışları için teşekkür etti. Sivil toplum kuruluşlarının bu zor süreçlerde önemine dikkat çeken Memişoğlu, SİAD'ın yapacağı tüm faaliyet ve çalışmalarda gerekli desteğin verileceğini kaydetti.

Ziyaret sırasında SİAD Genel Sekreteri Barbaros Baltacı, SİAD Başkan Yardımcısı Adem Öztürk, SİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Abdullah Demir, Recep Göksel ve üyelerden Ertürk Erdemir'de hazır bulundu.
Ziyaret sonunda günün anısına SİAD Başkanı Turgay Öztürk tarafından, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'na plaket takdim edildi.

 

Editör: Vitrin Haber