Fuarda bulunan Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat standında SİAD ailesini karşısında gören Başkan Orhan, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek SİAD ailesinin birlik beraberlik ve dayanmasının tüm sivil toplum örgütlerine örnek olacak kalite ve samimiyette olduğunu bu ziyarette daha iyi anladığını belirtti. Fuar ile ilgili olarak da bilgi veren Başkan Orhan, fuarın gayet iyi geçtiğini belirterek çok olumlu görüşmeler yaptıklarını ve fuarla birlikte sektörün önemli bir ivme kazanacağına inandığını belirtti.

Ziyarette hazır bulunan SİAD eski başkanı Yusuf Özer, SİAD başkan vekili Mukadder Yıldırım, SİAD başkan yardımcıları Şaban Yılmaz, Çetin Aksoy, Kenan Çelik, Erdal Özcan, SİAD yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Çakırbaş, Mustafa Dağcı, Mehmet Ali Demir, Hüseyin Özdemir, Nazım Sezer, Bülent Durgun İstanbul Sinop spor genel sekreteri Yasin Şahin, Küçükçekmece belediye meclis üyesi Ferhat Yıldız Yeşil Vadi ve Rafet Orhan'ın başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek Başkan Orhan'a ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederek işlerinde başarılar dilediler.

Bilindiği gibi Yeşil vadi arsa ofisi ve İnşaat gayrimenkul sektöründe çok önemli bir yere sahip. Onbinlerce insanı toprak sahibi yapan insanların birikimleri olumlu olarak değerlendiren ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve İnşaat başarılı çalışmalarını sürdürüyor.

 
Editör: Vitrin Haber