Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sinop İl Müdürlüğü toplantı salonunda SGK Sinop İl Müdürü Yaşar Yılmaz'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya; Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığı Teknoloji ve İş Geliştirme Daire Başkanı Aydın Kurnaz, Mali Yönetim ve Organizasyon Daire Başkanı Selahattin Uyuğ, ile SGK il müdürleri; Selami Göz (Samsun), Kasım Tekin (Amasya), Duran Cesur (Çorum), Vedat Ilgınöz (Ordu) ve Mehmet Korkmaz (Tokat) ve il müdür yardımcıları katıldı. Toplantıda il müdürlüklerindeki farklı uygulamaların  giderilmesine yönelik bilgi alışverişinde bulunuldu.

6385 sayılı kanun kapsamında sosyal güvenlik destekleme primiyle ilgili yapılandırma  faaliyetleri, Sosyal Güvenlik Reformunun vatandaşlara ne gibi kolaylıklar sağladığı hakkında ve il müdürlüklerinde yapılan çeşitli iş ve işlemlerle ilgili değerlendirmeler yapıldı. Toplantıya katılan daire başkanları ve il müdürleri program ardından Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz'i makamında ziyaret ederek yapılan toplantı ve çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Sinop'un tüm güzelliklerini görmeleri konusunda misafirlerine tavsiyelerde bulunan Vali Dr. Ahmet Cengiz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.


Editör: Vitrin Haber