Sinop Gazeteciler Cemiyeti (SGC) Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Kurada ile Yönetim Kurulu üyelerinden Mustafa Genç ve Erkan Turan, yeni yapılan binalarına taşınan Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun yeni binaları ve müştemilatı hakkında çeşitli açıklamalarda bulunarak, Sinop’un kültür ve turizm açısından her konuda ihtiyaçlarına cevap verebilecek kapasitede olduğunu söyledi.
Sinop Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hikmet Kurada ile Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Genç ve Erkan Turan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun’un daha önce görevden alındığı iki yıllık süre dahil, Sinop turizmindeki ve turizm sektöründeki sorunları ve talepleri dile getirerek, Sinop’un layık olduğu turizm değerlerine kavuşturulmasını talep etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Hikmet Tosun kendisini de bir Sinoplu olarak kabul ettiğini belirterek, bu konuda Kurum personeli ile birlikte ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini söyledi.  
 
Editör: Vitrin Haber