Sinop Üniversitesi bünyesindeki verilerin tek bir merkezde toplanması amacıyla kurulmasına karar verilen ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen Sinop Üniversitesi Elektronik Raporlama Bilgi Sistemi (SERBİS) programı iç tetkikçilere tanıtıldı.

İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda Rektör Yardımcısı ve Kalite Yönetim Temsilcisi Prof. Dr. Hülya Turan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Üniversite tetkikçileri katıldı.  

Programın açış ve selamlama konuşması yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hülya Turan, “5 -15 Aralık tarihleri arasında Üniversitemizde yapacağımız iç tetkik öncesinde sizleri bilgilendirmek amacıyla toplanmış bulunuyoruz. Bu yıl Üniversitemizde iç tetkik Bilgi İşlem Daire Başkanlığınca hazırlanan SERBİS programı üzerinden gerçekleştirilecek. Hazırlanan SERBİS programının şu an iç tetkik modülü tamamlandı fakat bu sistem geliştirerek Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı, Kalite Yönetim Birimi, BAP gibi birimler tarafından istenen tüm verilerin tek bir merkezde toplanması ile Üniversitemizin verilerine üst yönetici tarafından hızlı bir şekilde erişme imkanı sağlaması planlanmaktadır. Bu bilgi sisteminin hazırlanmasını sağlayan Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’na teşekkür ederim” dedi.

Konuşmanın ardından Kalite Yönetim Birimi Şube Müdürü Hasip Ağırçelik, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı personellerinden Burçin Demirtaş ve Aylin Atasoy, SERBİS programı iç tetkik modülünü ayrıntılı şekilde tanıttı.   

Editör: Vitrin Haber