Can Kardeşler Baysun YİBO Müdürü Hasan Şen’in daveti üzerine  Dikmen Serbes Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği (SER-DER) 2011 yılı Ramazan ayında olduğu gibi, bu yıl Ramazan ayında maddi durumu yeteriz vatandaşları unutmadı. 

SER-DER Yönetim Kurulu Başkanı ÜÇ-ER Eleketrik Pano A.S. Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Abalı’nın koordinesinde dernek üyeleri:Ali Abalı, Salih Karaaslan, Kadir Çetinkaya, Muharrem Beşli, Murat Aydın, Ramazan Taşkın, Yılmaz Sayar ve Musa Can’ın katkılarıyla oluşturulan yardım paketleri hafta sonu vatandaşlara ulaştırıldı. Can Kardeşler Baysun YİBO’nun öğrenci alım çevresinde ki Kerim, Karağaç, Yuakrı Çekmez, Aşağı Çekmez, Küplüce ve Yeni Köy ile Tepe Mahallesi, Gaffar Mahallesi ve Erencik Mahallesi’nde yaşayan ihtiyaç sahibi 70 aileye hazırlanan gıda yardım paketleri dağıtıldı.

Dikmen Serbest Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği (SER-DER) Yönetim Kurulu Başkanı ÜÇ-ER Eleketrik Pano A.S. Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Abalı, yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış olmaktan son derece mutluluk duyduklarını söyledi. Abalı; “Biz bu köyleri biliyoruz ve sıkıntılarınıda biliyoruz.Çünkü; biz toprakların insanlarıyız. Babam Dikmen ve köylerinde yıllarca devlet memurluğu yaptı ve bu sebeple köyleri iyi bilirim. SER-DER üyesi arkadaşlarımızın hepsi de bizimle aynı düşünceleri ve yadım heyecanlarını yaşamaktadırlar. Bu nedenle  sayın hocamızın olduğu her yerde onun yanında olacağız . Bölge de her zaman yardımlarımız 11 ayın sultanı olan Ramazan ayında olduğu gibi devam edecektir” dedi.






Editör: Vitrin Haber