İstanbul’da faaliyet gösteren Sultanbeyli Gerzeliler Derneği tarafından, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye'nin kuzeybatısında bulunan Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı  harekatında şehit düşen askerlerimiz için mevlit okutuldu. 

Dernek binasında düzenlenen programa bir dönem Gerze kaymakamlığı yapmış olan Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sultanbeyli Müftüsü Burhan Keleş, aslen Gerzeli olan Cumhuriyet Savcısı Metin Saruhan, Sultanbeyli Saadet Partisi İlçe Başkanı Fettullah Bülbül, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç, Pendik Sinoplular Dernek Başkanı Hasan Demir olmak üzere çok sayıda siyasetçi ve STK temsilcisi katıldı. 

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okundu, Afrin şehitleri ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi. Programa katılan herkese teşekkür eden Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Dernek Başkanı Mustafa Civelek; “Allah yüce ordumuzu düşmana karşı her daim muzaffer eylesin” dedi. Program, yapılan ikramların ardından sona erdi. 
Editör: Vitrin Haber