Merkezi İstanbul'da bulunan Sinop İli ve İlçeleri Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Genel Başkanı Adnan Çeliker, Vitrinhaber Gazetesini ziyaret etti. Vitrinhaber kurucusu gazeteci Serhat Özşahin ile bir süre sohbet eden Çeliker, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Çeliker; "Yaz sezonunda piknik ve panayırlarla geçer. Şu anda pandemi dolayısıyla bu tür organizasyonlar olmayınca, tatil olması nedeniyle de Ağustos sonuna kadar çalışmalarımızı duraksattık. Bu süreçte Sinop temsilciliğimiz ile bir araya geldik. Çalışmaları değerlendirdik. Orada da aynı şeyi konuştuk. Eylül'e kadar dinlenelim ve ardından çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edelim dedik" diye konuştu.

DURAĞAN BİTTİ, ERFELEK TAMAMLANMAK ÜZERE
Durağan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu’na yaptırılan ve “Şehit İdris Gezer Z Kütüphanesi” ile Erfelek Şehit Özkan Çelikkaya çok programlı Anadolu lisesinde yapımı süren kütüphanenin Eylül ayında açılışının planlandığını belirten SİYAD Genel Başkanı Adnan Çeliker, "Biliyorsunuz Durağan ilçesindeki kütüphanemiz bitti. Önümüzdeki günlerde yani 15 gün gibi bir süre içeresinde Erfelek ilçesindeki çalışmamız da bitecek. Eylül ayı itibariyle de şehitlerimizin adını verdiğimiz kütüphanelerimizi sayın valimizle birlikte açacağız" dedi.

 

Editör: Vitrin Haber