Geçtiğimiz Kurban Bayramında Sinoplu şehit Jandarma Er Ertan Yılmaztürk’ün ailesine gerçekleştirdiği ziyarette, Şehidimizin annesi Havva Yılmaztürk’e eskiyen çeşmenin tadilatının yapılarak eskisinden daha güzel bir hale getirecekleri sözünü veren Vali Erol Karaömeroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl’a çeşmenin en kısa sürede tadilatının yapılması talimatını vermişti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Vali Karaömeroğlu’nun talimatı ile Şehit Jandarma Er Ertan Yılmaztürk adına yapılan çeşmenin tadilatı yapılarak yeniden hizmete sunuldu.

Tadilatı yapılarak yeniden hizmete sunulan ve şehidimizin adının verildiği çeşmeyi yerinde inceleyen Vali Erol Karaömeroğlu, Şehidimizin bizlere emanet olarak bıraktığı ailesi ve tüm hatıralarının çok değerli olduğunu, ellerinden geldiğince, güçlerinin yettiğince bu emanetlere her zaman devlet olarak sahip çıkacaklarını söyledi.

 Şehidimizin annesi Havva Yılmaztürk, çeşmenin tadilatının yapılarak yeniden hizmete sunulmasını sağlayan Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’ya teşekkür etti.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Sinoplu Şehit Jandarma Er Ertan Yılmaztürk’ün kabrini de ziyaret eden Vali Erol Karaömeroğlu şehit Er Ertan Yılmaztürk ve tüm şehitlerimiz için dua etti. 
Şehidimizin kabri başında ruhuna okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın sonrasında Şehidimizin ailesi ile bir araya gelen Vali Erol Karaömeroğlu şehit ailelerinin bu devlete bir emanet olduğunu belirterek devlet olarak daima şehit aileleri ve gazilerimizin yanında olduklarını söyledi. Karaömeroğlu; “Sizler, bize şehidimizin emanetisiniz. Şehit ailelerimiz milletimizin baş tacıdır. Milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahiptir. Bizler, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız” dedi. 

Şehit ailesi ziyaretine Vali Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’nun yanı sıra İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hakan Başakcı, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, İl Müftüsü Mustafa Düzgüney ve Kurum Müdürleri katıldı.

Editör: Vitrin Haber