Köy Muhtarı Ümit Durmaz tarafından verilen iftar programına Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Fatih Özçelik ve İzzet Karaman, AK Parti Sinop İl Gençlik Kolları Başkanı Doğan Can Al, Gazeteci Serhat Özşahin ile köy halkı katıldı.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen programda, okunan ezan ardından iftara katılanlar hep birlikte orucunu açtı. Yapılan dua ardından program çay sohbeti ile devam etti. 31 Mart Yerel seçimlerinde ilk kez muhtar seçilen Ümit Durmaz, davete katılan herkese teşekkür etti. Mübarek Ramazan ayında bir arada iftar yapmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Köy Muhtarı Durmaz, “Bundan böyle iftar yemeğimizi geleneksel hale getireceğiz. Böylesine anlamlı ve samimi iftarlar her zaman yapılmalı.

Hemşehrilerimizi bir araya toplayıp orucumuzu hep beraber samimi bir ortamda açmamız, tarif edilemez bir mutluluk. Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sarikum Sinop halkı için Sinop'umuzun turizmi için önemli biryer. Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi. Ümit Durmaz, köy halkının birlik ve beraberliğini pekiştirmek açısından bu tür etkinliklerin önemine değindi.

Editör: Vitrin Haber