Geçen yıl kurulan Sinop Samsunlular Derneği, üyelerini düzenlenen iftar yemeğinde bir araya getirdi.  Yelken Kulübü'nde gerçekleştirilen iftar programına Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Recep Bircan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinop İl Başkanı Ali Çakır, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda denek üyesi eşleriyle birlikte katıldı. 

Programda konuşan  Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Bircan; "Biliyorsunuz Ramazan ayının güzelliklerinden bir tanesi de insanları bir araya getirmesi ve kaynaştırması. Derneğimizin vasıtasıyla güzel bir akşamda bir araya geldik. Arkadaşlarımızla, dostlarımızla tekrar buluşmak ve sohbet etmek nasip oldu. Bunun gibi organizasyonların devamını bekliyoruz.  Burada bir sürü nimet var. Bu nimeti bulamayan, bulup da yiyemeyen birçok Müslüman kardeşimiz var. Onlar için çok dua etmemiz lazım. Her zaman olduğu gibi bu yıl da Müslümanların ıstırabı artarak devam ediyor. Bu akan kanın durdurulmasını diliyorum" dedi. 

Programa iştirak eden tüm dernek üyeleri ve eşlerine teşekkür eden Dernek Başkanı Adem Demir, amaçlarının birlik ve beraberlik duygularının pekiştirilmesi olduğunu söyledi. Bu tür beraberliklerin önemine değinen Demir, benzer organizasyonların devam edeceğini söyledi. 

Program çay sohbeti ile gecenin geç saatlerine kadar devam etti. 

Furkan Karabal - Fatmanur Tiryaki
Editör: Vitrin Haber