Samsun Sinoplular ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Gülser Övet Kesimal, eşi Adnan Kesimal ve Dernek Üyesi Atasam Hastaneleri Başhekimi Opr. Dr.  Salih Zeki Pişkin ile birlikte dernek üyelerinden Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel'e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretin büyük bölümünü Sinop ve Sinop hatıraları ile Samsun'da yaşayan Sinoplularla ilgili konular oluşturdu. Fırsat buldukça dernek üyelerini ziyaret ettiklerini belirten Dernek Başkanı Gülser Övet Kesimal, bu tür ziyaret ve birlikteliklerin önemine değindi. Kesimal; " Allah razı olsun iyi yürekli hemşerilerimiz, üyelerimizin Allah yollarını açık etsin. Dr. Salih hocamı uzun yıllar önce fakülte ve SSK'da Samsun'a yıllar boyu hizmet etmiş bir hemşerimiz. Şimdi hizmetlerine devam ediyor. Samsun'da Tekkeköy, Çarşamba, Derebahce Atasam SG Hastaneleri Başhekimi ve eşi Çocuk Doktoru Bilge Pıskin yıllar boyu Doğum ve Çocuk Bakımevinde çoğumuzun bugün delikanlı ve genç kız olmuş çocuklarımızı mutlaka muayene etmiştir. Coşkun bey yıllar boyu Samsun’da Karayollarında görev yapmış, şuan belediyede daha önce SASKİ Genel Müdürlüğü görevi yapmış olan Coşkun bey, şuan da 9 aydır Genel Sekreter olarak görev yapıyor. Eşi Sema Hanım da en az kendisi kadar güzel yürekli, güzel bir insan. Sinoplular Derneği olarak Samsun'a ve memleketimize hizmet veren tüm üyelerimizle gurur duyuyoruz" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Dernek Başkanı Gülser Övet Kesimal başta olmak üzere ziyarete gelen dernek üyelerine teşekkür etti.  
Editör: Vitrin Haber