Samsun Sinoplular ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği'nin olağan genel kurulunda mevcut başkan Gülser Övet Kesimal tekrar başkanlığa seçilerek güven tazeledi. 

56'larda ki Galtek Muhendislik'te gerçekleştirilen genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Avukat Cemil Deveci'nin divan başkanlığında gerçekleştirilen genel kurul, denetim ve faaliyet raporlarının okunmasıyla devam etti. Yapılan konuşmalar ardından seçimlere gidildi. 

Seçimlere tek liste giren mevcut başkan Gülser Övet Kesimal, tekrar Samsun Sinoplular ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği bakanlığına seçildi. Kesimal başkanlığında oluşan yeni yönetim ise şöyle; Faruk Keleş (Başkan Yardımcısı), Ayşe Cermen (Sekreter), Özlem Akça (Muhasip), Üyeler; Opr. Dr. Salih Zeki Pişkin, Günay Sobacı. 

Genel kurul ardından konuşan Samsun Sinoplular ve İlçeleri Yardımlaşma Dayanışma Kültür Derneği Başkanı Gülser Övet Kesimal, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kesimal, Samsun'da Sinopluların sesi ve gücü olmaya devam edeceklerini belirterek, kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür etti. 
Editör: Vitrin Haber