Sinop İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Yalçın Atlı ile birlikte 112 Acil Komuta Kontrol Merkezini ziyaret ederek yerinde değerlendirmelerde bulundu. 

Dr. Reyhanlıoğlu, Başhekim Dr. Büşra Gençbay'dan pandemi sürecinde 112 Komuta Kontrol Merkezine gelen acil çağrılar ve bu vakaların süreçlerinin kontrolü, istatistiksel verilerin durumu, işlenmesi, ihtiyaçların tespiti, tıbbi ve tüketim malzemelerin temini ve ambulansların periyodik bakımı ve ile ilgili bilgi aldı. 

SAĞLIK ÇALIŞANLARI CANSİPARANE ÇALIŞIYOR
Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının değerinin bir kez daha anlaşıldığını belirten Sinop İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Reyhanlıoğlu; “Tüm sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde cansiperane şekilde çalışıyor. Bu süreci kusursuz ve en az hasarla atlatabilmek için tüm gayreti gösteriyorlar. Bu süreçte iş yükleri ve pandemiye bağlı riskleri artan kıymetli çalışma arkadaşlarımız işlerine büyük özveri, gayret ve fedakarlıkla devam ediyorlar. Bizlerde Bakanlığımızın destekleri ile çalışma arkadaşlarımıza her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

112 ACİL ÇAĞRI HATTIMIZ GEREKSİZ YERE MEŞGUL EDİLMEMELİ
Pandemi süreci ile ilgili kişisel koruyucu ekipman eksiğinin olmadığını vurgulayan Dr. Reyhanlıoğlu; “Sağlık Bakanlığı ve bilim kurulu önerileri ve talimatları doğrultusunda hasta nakillerini gerçekleştiriyoruz, Vatandaşlarımızı 112 Acil Çağrı hattımız gereksiz yere meşgul etmemeleri konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

Editör: Vitrin Haber