Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Oteli’nde gerçekleşen Kalite Yönetim Sistemi Teşekkür ve Değerlendirme yemeğine; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’ın yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Prof. Dr. Ahmet Tabak, Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hülya Turan, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Savaş Baştürk, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Yüktaşır, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, Kalite Yönetim Birimi Üst ve Alt Komisyon Üyeleri, Daire Başkanları ile akademik ve idari personel katıldı.
  
Programın açılışında konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Üniversitede sürdürülebilir bir kalite güvence sisteminin oluşturulması sürecinde başarılı çalışmalara imza atan akademik ve idari personele teşekkür etti.
 
Üniversitenin tüm birimleriyle birlikte kalite yönetim sistemine odaklandığını belirten Rektör Dalgın, “Araştırma ve Eğitim kalitemizi daha üst seviyelere taşımanın yanında kaliteyi sürdürülebilir hale getirmek için yoğun bir mesai harcadık. Kalite Yönetim Birimimiz ile Akademik ve İdari Personelimizin özverili çalışmaları sonucunda kısa sürede büyük bir yol kat ettik. Bu sebeple sürece katkı sağlayan siz değerli mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” dedi.
 
Rektör Dalgın daha sonra göreve başladığında hazırladığı “2016-2019 Eylem Planı” üzerinde değerlendirmelerde bulunarak, sunumlar eşliğinde üç yıllık süre zarfında hayata geçirdiği projeler ve çalışmaları anlatarak ileriye dönük hedeflerini de katılımcılarla paylaştı.

Verilen akşam yemeğinin ardından sırasıyla masaları gezen Rektör Dalgın davete katılan tüm akademik ve idari personele, sağladıkları değerli katkılar için teşekkürlerini sundu.

Editör: Vitrin Haber