Damak Tadı Garden Cafe sahibi Hüseyin Özcan; kızının eğitim gördüğü 15 Eylül Anaokulu Papatyalar Sınıfı öğrencileri, okul öğretmenlerini ve okul müdürü Yusuf Haskılıç’ı, işletmesini yürüttüğü Damak Tadı Garden Cafe’de zengin kahvaltı menüsüyle misafir etti. Çocuklar için özel olarak özenle hazırlanan kahvaltıda yok yoktu.

Düzenlenen kahvaltı programında konuşan İşletme Sahibi Hüseyin Özcan “işimizi zevkle yapıyoruz ama bugün bizim için ayrı bir önemi var. Kızımızın sınıf arkadaşlarını, okul öğretmenlerini ve okul müdürümüz Yusuf beyi sahibi olduğumuz işletmede ağırlamak ayrı bir zevkti. Çocukların iştahla hazırlanan zengin kahvaltıyı yemeleri renkli görüntülere sahne oldu. Bu mutlu tablonun içinde olmak bizleri de mutlu etti” dedi.

Okul müdürü Yusuf Haskılıç ise; “Bu güzel ortamı bize sağladıkları için Hüseyin beye çok teşekkür ediyoruz. Okulumuz, düzenlenen bu ve bunun gibi sosyal aktiviteler ve etkinlikler ile çocukların arkadaşları ile birlikte değişik ortamlarda güzel duygular yaşayarak sosyal öğrenmelerini pekiştirdiklerini, bu öğrenmeler ile toplumsal yaşama günümüz şartlarına uygun olarak uyum sağladıklarını belirtti.”

Bu güzel gün için Damak Tadı Garden Cafe Sahibi, Zeynep arkadaşlarının anne ve babasına teşekkür eden çocuklar hep birlikte fotoğraf çektirerek bu güzel günü ölümsüzleştirmiş oldular.

Bu bir 'Advertorial'dir.
 
Editör: Vitrin Haber