Sinop Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen geleneksel Ramazan Ayı Etkinliklerinin bu yıl 8.si gerçekleştiriliyor.  

İskele Meydanı Atatürk Anıtı yanında gerçekleştirilen 8.Geleneksel Ramazan ayı etkinliklerinin açılış törenine Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner, Adalet ve Kalkınma Partisi Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, Milliyetçi Hareket Partisi Sinop İl Başkanı Ali Çakır ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Programın açılışında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Baki Ergül, tüm Sinopluların Ramazan ayını kutladı, hayırlara vesile olmasını diledi. Ergül; "Her yıl geleneksel hale gelen Ramazan şenliklerinin 8.sinde sizlerle tekrar bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Etkinliklerimizle ramazan boyunca sizlerle bir arada olmak Ramazan ayının mutluluğunu birlikte yaşamak istiyoruz. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının hayırlar getirmesini diliyor ve hepinize iyi eğlenceler diliyorum" dedi. Etkinlikte daha sonra söz alan AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş’te Ramazan ayının tüm ülkemize ve Sinop’a hayırlar getirmesini diledi. 

Program daha sonra Telvin Sanat Atölyesi, Hayaller Tiyatrosu ekiplerinin gösterileri ve semazen gösterileri ile devam etti. Gecede Türk Sanat Müziği sanatçısı Ayşe İnak Ekiz sahne alarak Sinoplulara keyifli anlar yaşattı.  
Editör: Vitrin Haber