Gerçekleştirilen kampanya hakkında bilgi veren Sinop PTT Başmüdürü Bekir Gökmen, başlatılan dövizden Türk lirasına dönüş uygulamasıyla milli ekonomiye büyük destek verildiğini söyledi. Gökmen; “Ulusal Para birimimiz TL’nin kullanımının arttırılması ve TL’nin değer kazanması kapsamındaki çalışmalara Şirketimizce de destek verilmesi amacıyla 06.12.2016 – 31.12.2016 tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlatılmıştır. Bu kapsamda işyerlerimizden yapılacak efektif alış işlemlerinde; Müşteriden alınan yüzde 2’lik komisyon oranının USD/EUR cinsinden yapılacak işlemlerde alınmayacaktır. Müşteri USD/EUR cinsinden yapacağı her bir efektif bozdurma işlemi karşılığında yüzde 10 oranında havale indirimi kazanacaktır.

İŞLEMLERDE T.C. YA DA PASAPORT NUMARASI ZORUNLU OLACAK

Buna göre tutardan bağımsız olarak USD/EUR cinsinden yapılacak Efektif alış işlemlerinde T.C. Kimlik numarası/Pasaport No girilmesi zorunlu hale getirildiğini belirten Sinop PTT Başmüdürü Bekir Gökmen, işlemlerde müşteriden kimlik numarası ya da pasaport no beyan etmesinin istenileceğini ve sisteme girişinin yapılacağını söyledi.  
 
Gökmen; “Havale indirimi kazanan müşterinin havale gönderme işlemi yapılırken kimlik bilgileri girilmesi sonrasında ayrıca bir bilgi girişi ya da işlem gerekmeksizin otomatik olarak havale ücretinde yüzde 10 indirim yansıtılacaktır” diye konuştu.
 
Editör: Vitrin Haber