Posta Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 181. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Sinop’ta çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Sinop PTT İşletme Müdürlüğü tarafından 181. numarayı alan Hüseyin Çelik’e  gişe hizmeti sırasında PTT Sinop Başmüdür Vekili Sedat Gökyıldırım tarafından 181. yıl anısına Milli Mücadelenin 100. Yılı için hazırlanan pul portföyü  hediye edildi.   

HAYATI KOLAYLAŞTIRAN YENİLİKLERLE HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ
Posta Telgraf Teşkilatı’nın 23 Ekim 1840 yılında kurulduğunu söyleyen Sinop PTT Başmüdür Vekili Sedat Gökyıldırım, 181 yıldır hizmet veren PTT’nin bundan sonra da hayatı kolaylaştıran yenilikleri ile hizmetlerine devam edeceğini ifade etti. 
Gökyıldırım; “Posta nezareti olarak 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT AŞ.’nin 2021 yılında 181. Kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. 181. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 181’inci müşterimiz olan Hüseyin Çelik beye Milli Mücadelenin 100. Yılı pul portföyü olan bir albümü hediye ettik. Aynı zamanda etkinlikler kapsamında Sinop Valimiz Erol Karaömeroğlu’nu ziyaret ederek kendisine pul portföyü albümümüzden takdim ettik. PTT AŞ. Olarak daha nice 181 yıl daha hizmet etmeyi umuyoruz.

POSTA TEŞKİLATLARININ ÖNEMİNİN DAHA İYİ ANLAŞILDI
Ülkemizde ve dünyada posta teşkilatlarının öneminin daha iyi anlaşıldığını pandemi döneminde de çalışmalarına hız kesmeden devam ederek, tıpkı dün olduğu gibi bugün de müşterilerinin en büyük destekçisi olmayı sürdürdüklerini belirten Gökyıldırım sözlerini şöyle sürdürdü; “Salgının yayılmaya başladığı günden itibaren, toplum sağlığının korunması için alınan tedbirlere uyarak, tüm çalışanları ve yaygın hizmet ağı ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmetlerini ulaştırma gayesini birleştiren bir yol haritası çizen PTT AŞ, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanlığı göreviyle ülkemizi uluslararası platformlarda temsil eden, güçlü ve karar alıcı konumunu bir adım öteye taşıyan PTT olarak, beş yıllık görev süremizde adil ve etkili yönetim anlayışımızla uluslararası alanda ülkemizi temsil etmenin ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmanın haklı gururunu yaşıyor. 
 Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT AŞ, 2023 hedefleri doğrultusunda her geçen gün gelişiyor ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sunan bir yaklaşım ve yeni atılımlar ile geleceğe istikrarlı bir şekilde yürümeyi hedefliyor”.   

PTT’nin hizmetlerinden oldukça memnun olduğunu belirten Hüseyin Çelik ise; “PTT ailesinin 181. Yıl dönümünü kutluyorum ve kendilerine 181. Yıldönümünde böyle anlamlı bir hediye verdikleri için  teşekkür ediyorum” dedi.   

Editör: Vitrin Haber