Dünyanın dört bir yanına kargo taşımacılığı yapmakta olan Posta ve Telgraf Teşkilat (PTT) Yaz aylarında aile bütçesine katkı sağlanması için yeni bir kampanya düzenleyerek kargo'da yüzde 25 indirim uygulamasını başlattı. 
PTT Kargo'da İndirim kampanyası 24 Mayıs- 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında ve  bireysel kargo göndericileri yararlanabilecek.

Kampanya ile ilgili bilgi veren PTT Sinop Merkez Müdürü İrfan Bayram, PTT olarak, vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalar yaptığını söyledi. Bayram; “Ülkemizin güzel insanlarına layık oldukları hizmeti sunmak için PTT, halkın günlük yaşantısını kolaylaştırma bakımından geniş bir hizmet yelpazesi ile önemli bir boşluğu doldurmakta. Çağdaş ortamlarda insanlarımızın ihtiyaç duyduğu her türlü hizmeti, güvenilir ve ucuz bir şekilde gerçekleştirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu anlamda milli birlik, beraberlik, hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak üzere bu kampanya düzenlenecektir. Kampanya kapsamında 24 Mayıs- 31 Ağustos 2018 tarihleri arasında bireysel kargo gönderilerinde yüzde 25 indirim uygulanacak” dedi.

 
Editör: Vitrin Haber