“Senin Prestijin Sinop’un Prestiji” sloganıyla yayın hayatına başlayan ve 1 Şubat’ta ilk sayısı çıkan dergi, aylardır süren titiz bir çalışmanın eseri olarak okuyucularına “merhaba” dedi. 7’den 70’e herkesin beğenerek okuyacağı şehir dergisi, içeriğiyle de göz dolduruyor. Hem Sinop’u anlatan hem de bir Sinoplu’nun gözünden dünyayı bakmayı başarabilen Prestij Sinop Dergisi, kültürden sanata, tarihten iş hayatına kadar yaşamın her alanında okuyucuyla bütünleşiyor. 

Konuyla ilgili açıklama yapan Prestij Sinop Dergisi İmtiyaz Sahibi Kaan Töngelci, derginin tamamen Sinoplular tarafından oluşturulduğunu ve kaynağının da, sermayesinin de Sinop’tan çıktığını ifade etti. Yaşam standartlarının giderek düşmeye başladığı Sinop’a bir soluk, bir nefes olacaklarını söyleyen Töngelci, “Prestij Sinop Dergisi, Sinop’un evladı gibi olacak. Sinop nefes aldıkça bu dergi de yaşamaya devam edecek. Şehrimizin tanıtımına her daim katkıda bulunmak için bir yola çıktık” dedi.

Dergi İçin Sinoplulardan Destek Bekliyorlar
Zor şartlar ve kısıtlı imkanlarla ulusal formatta bir dergi yarattıklarının altını çizen Kaan Töngelci, “bir risk aldık ve az reklamlı, bol içerikli, dolu dolu bir şehir dergisi yarattık. Her sayımızda da sayfa sayımız giderek artacak ve okuyucularımıza en iyiyi sunmayı hedefleyeceğiz. Kaliteden ödün vermeden dergicilik faaliyetlerine devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Abonelik ve bayi satışıyla ilerleyeceklerini sözlerine ekleyen Töngelci, “Sinoplu hemşerilerimizden ve esnaflarımızdan abonelikler konusunda destek bekliyoruz. Ayda sadece 10 liraya herkes elini taşın altına koyarsa, birçok ilde olduğu gibi Sinop’un da şehir dergisi uzun yıllar bu memlekete hizmet etmeye devam edebilir” diye belirtti.

Prestij Sinop hakkında bilgi almak ve abone olmak isteyenler, (0542) 718 57 06 numaralı Whatsapp hattından detaylara ulaşabilecekleri gibi, Facebook, Twitter ve Instagram’daki @prestijdergisi ‘ne de sosyal medya üzerinden mesaj atarak detaylı bilgi alabilirler.
 

Editör: Vitrin Haber