24 Temmuz sansürün kaldırılışının 104. yıldönümü ve Basın Bayramı Sinop’ta da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sinop İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından gün dolayısıyla Sinop Gazeteciler Cemiyetine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında cemiyete hazır bulunan gazetecilere bir buket çiçek sunan; Hüseyin Kanık ve Celal Aydın adlı polis memurları basın mensupları ve cemiyet yönetimiyle bir süre sohbet etti.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği olarak yaptıkları yeni uygulama hakkında bilgi veren polis memurları;  “Başlattığımız bir çalışmayla e-Devlet şifresiyle mahalle polisiyle muhatap olacak, yazılacak şikâyetler bize ulaştığında biz ilgili birime havale ederek, olay hemen değerlendirilmiş olacaktır” dedi.

Cemiyet Başkan Hikmet Kurada ve yönetim kurulu üyeleri Hamdi Gökçen, Ö.Zeki Bilgili, Hakan Şimşek, Hasan Demirci ve Mustafa Genç ilecemiyet üyesi ve AA Muhabiri Kenan Türkseven’in de bulunduğu ziyarette Başkan Kurada gün dolayısıyla yapılan ziyaretinden duyduğu memnunluğu dile getirdi.

Editör: Vitrin Haber