Türkiye'nin en büyük yerli sermayeli doğrudan satış şirketi PETRA Sinop Temsilciliğini yarın açıyor.

Doğrudan satış ve pazarlama alanında Türkiye’nin en büyük yerli sermayeli şirketi olan PETRA Türkiye ve Dünyaya yayılmış yüzlerce şubesine Sinop’u da kattı. Petra’nın Sinop Temsilciliği yarın saat 12.oo de yapılacak olan törenle hizmete girecek. Petra’nın Türkiye genelinde 130 binden fazla da temsilcisi bulunuyor.

Petra’nın Sinop Koordinatörlüğünü üstlenen Semra Uyar ve Hüseyin Uyar, Petra bünyesinde ekolojik temizlik malzemelerinden mutfak malzemelerine, sağlıklı yaşamı destekleyen pişirme gereçlerinden doğal kozmetik ürünlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede nitelikli ürünler bulunduğuna işaret ederek “ tamamı kabul görmüş ve güvenilir bu ürünlerin yanı sıra, Petra’nın diğer bir en önemli özelliği de Petra satış temsilcileri hem sattıkları ürünlerin üzerinden, hem de kendileriyle çalışan diğer satış temsilcileriyle ortaklıklarından gelir elde etmektedirler. Bu şekilde çifte kazanç sağlayan Petra temsilcileri; reklam ve satış mecraları gibi giderler oluşmadan kendilerine ve müşterilerine çifte ekonomi sağlamaktadırlar.” dedi.

Yarın saat 12.oo de  Yeni Mahalle Yüksek kaldırım Sokak Sinop Barosu karşısında yapılacak olan açılışa Petra Genel Müdürü Hakan Yedier ve çok sayıda yetkilinin de katılacağı bildirildi. Açılıştan sonra saat 14.oo de de Kız Meslek Lisesi Salonunda Dr. Yavuz Aksoy’un sunumu ile “ sağlıklı yaşam bilgilendirme semineri “ düzenlenecek. Petra Sinop temsilciliğinden yapılan açıklamaya göre açılış ve seminer çalışmasına Petra üyelerinin yanı sıra dileyen her kes katılabilecek.
Editör: Vitrin Haber