Sinop Üniversitesi mevcut durumunu objektif bir şekilde analiz etmek ve gelecekle ilgili planlarını daha iyi bir şekilde hayata geçirmek için Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın öncülüğünde Sinop Üniversitesi ailesi sandık başına gitti.

Sinop Üniversitesi birimlerinde kurulan toplam 14 sandıkta, personelin yoğun katılımıyla “Personel Memnuniyet Anketi” yapıldı.
“Personel Memnuniyet Anketi”ne katılan Sinop Üniversitesi Ailesi, tek tek yöneticilerin performansı ve idarecilerin yönetim şekli hakkında görüş, öneri ve değerlendirmelerini sandığa yansıttılar.

“Personelin görüş ve önerileri gelecek planlarımıza ışık tutacak”

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Personel Memnuniyet Anketi ile ilgili yaptığı açıklamada, Sinop Üniversitesinin her bireyinin sağladığı görüş ve önerilerin, kendileri için çok değerli olduğunu ve gelecek planlamalarına ışık tutacağını ifade etti.

Sinop Üniversitesi ailesinin tüm birimleriyle birlikte sandığa giderek Sinop Üniversitesinin geleceğinde söz sahibi olduğunu belirten Rektör Dalgın, “Vaktini ayırarak ankete katılan tüm personelimize, yapmış olduğu değerlendirmeler için şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca tüm akademik ve idari personelimizin görüş ve fikirlerinin, Üniversite yönetimimizce dikkate alınacağından emin olunmasını temenni ediyorum” dedi. 
Editör: Vitrin Haber