Periliçe Organizasyon Ürünleri Mağazasının hizmete girmesi ile Sinop’ta önemli ölçüde hissedilen organizasyoneksikliğinin giderileceği belirtildi. 

Camikebir Mahallesi Bahadır Sokak’ta bulunan Periliçe Organizasyon Ürünleri Mağazasının açılışına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, CHP İl Başkanı Barış Ayhan, Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Demirel, İşletme sahibi Nilay Özdemir, ailesi, akrabaları ve arkadaşları katıldı.

MAĞAZAMIZDA HER TÜRLÜ ORGANİZASYON MALZEMESİ SATIŞI OLACAK  
Açılışta konuşan Periliçe Organizasyon Ürünleri Mağazası sahibi Nilay Özdemir: “Doğum günleri, kına ve sünnet düğünleri için ürünler, doğum ve babyshower için hem el yapımı ve hazır ürünler içeren dükkanımızı açtık. Sinop’ta bu tarz ürünler satan dükkanlar var ama hepsi bir arada olan yok. Ben hepsinden çeşit olarak az da olsa aynı çatı altında toplamaya çalıştım. Gidişata göre ve talebe göre hangisine yöneleceğime karar vereceğim. Mağazamızın açılışı ile nikah ve bebek şekerleri, kına malzemeleri, doğum günü parti malzemeleri, çocuk kostümleri, yılbaşı malzemeleri gibi birçok organizasyon malzemelerinin yer aldığı, istenilen ve arzu edilen her türlü Organizasyon malzemeleri tek bir adresten temin edilebilecek. Türkiye geneline satış yapabilmek üzere güvenli bir e-ticaret altyapı çalışmalarının da devam ediyor” dedi.

 
Editör: Vitrin Haber