Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunca (BTK) düzenlenen 'İçerik Sağlayıcıları Genel Bilgilendirme Toplantısı'na katılan Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, Ankara'da çeşitli ziyaretlerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcılığı görevinden İçişleri Bakan Yardımcılığı görevine getirilen Sinop eski Milletvekili Mehmet Ersoy'u makamında ziyaret eden Özşahin, Bakan Yardımcısı Ersoy'a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ersoy, Sinoplulara da Vitrinhaber aracılığı ile selam gönderdi. 

Özşahin, AK Parti Sinop Milletvekili Mazım Maviş'i de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ziyaret etti. Sinop'ta gerçekleştirilen çalışmalar ile devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında bilgi veren Nazım Maviş, Özşahin'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. 

Ziyaretlerin oldukça güzel geçtiğini belirten Vitrinhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Özşahin, gazete olarak bu tür ziyaretleri rutin aralıklarla sürdürdüklerini hatırlattı. Özşahin, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz'in de partisinin Çanakkale'de gerçekleştirdiği Adalet Kurultayına katılmak üzere Ankara'dan ayrılmış olması nedeniyle ziyareti başka bir güne planladıklarını söyledi. 


 
Editör: Vitrin Haber