Sinop İl Özel İdaresi araç filosunu genişletti. İl Özel İdaresi hizmet ağında bulunan yol, içme suyu, kanalizasyon, sulama kanalı ve diğer hizmetlerin aksatılmadan sürdürülebilmesi için alınan 4 adet Bekoloder, düzenlenen törenle hizmete girdi. 

1 milyon 826 bin 600 TL maliyetli hizmet araçları için düzenlenen törene katılan Vali Erol Karaömeroğlu yeni araçların Sinop’un gelişmesinde büyük katkılar sunacağını söyledi. Karaömeroğlu; “Bu araçlar, Sinop’un her bir ilçesinde, her bir köyünde vatandaşımızın hizmetinde olacak, onların sorunlarını çözmede çalışacak ve Sinop’umuzu geliştirme, ileri götürme konusunda büyük bir değişime vesile olacaktır. Bu vesile ile bu İş Makinelerinin Sinop’a kazandırılmasında emeği geçen AK Parti Sinop Milletvekilimiz Dr. Nazım Maviş başta olmak üzere İl Genel Meclisi Başkanımız Yakup Üçüncüoğlu ve meclis üyelerimize buradan bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Yahya Çınkıl’a ve onun nezdinde tüm işçi kardeşlerime çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından araçlar hizmete girdi. Düzenlenen tören sonrasında Vali Erol Karaömeroğlu ve beraberindekiler, kurum çalışanları ile bir araya gelerek çalışmalarında başarılar diledi. 

İl Özel İdaresi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nde düzenlenen törene; Vali Erol Karaömeroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yahya Çınkıl, İl Genel Meclisi Üyeleri, Genel Sekreter Yardımcıları ile Birim Müdürleri katıldı.

Editör: Vitrin Haber