Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı, Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde kalan 3 çocuk için sünnet düğünü düzenlendi.

Şehir merkezinde bulunan bir düğün salonunda düzenlenen organizasyona Sinop Valisi Hasan İpek, Belediye Başkanı Baki Ergül, Vali Yardımcısı Mehmet Tanışır, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, İl Müftüsü Ali Hayri çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Fatih Özçelik  ile Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünde kalan çocuklar ve aileleri katıldı. Sinop Alaaddin Camisi Müezzini Vasıf Aslan tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda daha sonra İl Müftüsü Ali Hayri Çelik tarafından dua edildi. 

Gerçekleştirilen etkinlik hakkında bilgi veren Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Melih Keleş, düzenlenen etkinliğe destek veren herkese teşekkür etti.

Keleş; “Sinop Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüze bağlı, Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğümüzde kalan 3 çocuğumuzun sünnet merasimini gerçekleştirdik. Çocuklarımızın daha öncesinde Sinop Atatürk Devlet Hastanesinde gerekli operasyonlarını yaptırdık. Çocuklarımız tamamen iyileştikten sonra da burada sünnet düğünlerini gerçekleştirdik. Sayın Valimizin büyük desteği oldu kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Sinop’taki sivil toplum kuruluşlarımızın, engelli sivil toplum kuruluşlarımızın bize çok destekleri oldu. Onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz. Kurum çalışanlarımıza, yöneticilerine teşekkür ediyorum. Biz de onların bu güzel günlerinde her zaman olduğu gibi bugün de yanlarında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Devletimizin bizlere vermiş olduğu yetki ve görevler çerçevesinde işimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisindeyiz” dedi. 

Yapılan ikramlarla devam eden sünnet düğününde çalan müzikler eşliğinde dans eden çocuklar eşsiz bir gün geçirdi. Program sonunda protokol üyeleri sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler verdi. 
Editör: Vitrin Haber