Kısa adı MİDDER olan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Sinop’ta Erol Özçelik Başkanlığında çalışmalarına başladı.

MİDDER hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Erol Özçelik, derneğin amacının 15 Temmuz Darbe Girişimine dikkat çekerek milli birlik ve beraberlik konularında farkındalık oluşturmak, demokrasi şehitlerinin emanetine sahip çıkmak ve anılarını gelecek nesillere taşımak olduğunu söyledi. Özçelik; “Vatanımıza ve milletimize hizmet etmek gayesiyle yola çıkıyoruz. MİDDER olarak amacımız, demokrasi ruhunu yaşatmak ve gelecek nesillerimize Aziz Türk milletinin kanında, canında, ruhunda demokrasi, özgürlük ve bağımsızlık ruhunu aşılamak ve 15 Temmuz Darbe Girişimi milli birlik ve beraberlik konularında farkındalık oluşturmak, demokrasi şehitlerinin emanetine sahip çıkmak ve anılarını gelecek nesillere taşımaktır. Vatanın bölünmez bütünlüğünün ve milletin iradesinin, modern veya post-modern darbelerle harcanmayacak kadar değerli unsurlar olduğu düşüncesini yaymak, demokrasi kültürüne sahip çıkmaktır” dedi. 

TÜM VATAN SEVDALILARINI BEKLİYORUZ
MİDDER olarak Sinop’ta teşkilatlanma çalışmalarına başladıklarını ifade eden 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Sinop İl Başkanı Erol Özçelik, merkez ve ilçe teşkilatlarında görev almak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu belirtti. Özçelik; “Darbelerin tekrar yaşanmaması için sivil inisiyatif alarak toplumsal bir bilinç oluşturmak için kurulan 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği,( MİDDER ) ailesine katıldım, Derneğimizin Merkez ve İlçelerimizde Teşkilatlanmamızda Tüm Vatan sevdalılarını bekliyoruz, Sinop’ta Dernek İl Başkanlığı Görevini görevine bizleri uygun Gören Başta Genel Başkanımız Sayın Serhat Çağ Marmara İstanbul İl Başkanımız Sayın Veysi Asut, Giresun İl Başkanımız Sayın Hakkı Bay ve değerli Başkanlarıma teşekkür ederim” diye konuştu. 

 
Editör: Vitrin Haber