Milli İrade ve Demokrasi Derneği Sinop İl Başkanlığı bir basın açıklaması yaparak, batılı ülkeler tarafından Türkiye’ye yönelik gerçekleştirilen saldırılara tepki gösterdi. MİDDER Sinop İl Başkanı Erol Özçelik tarafından yapılan açıklamada Türkiye üzerinde oynanan kirli oyunların amacına ulaşamayacağı aktarıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Son günlerde işgalci çetelerin, emperyalist güçlerin, kendilerini demokrasinin ve medeniyetin beşiği olarak nitelendiren batılıların ülkemize ve Liderimize karşı yürütmekte olduğu Saldırılara, bu ülkenin birer ferdi olarak hepimiz şahit olmaktayız.

Gezi olaylarından bu yana İki ağacı bahane ederek ülkemizi yangın yerine çeviren, ardından 17/25 yargı darbesini deneyen, sonrasında Mit tırlarına operasyon yapan, Güneydoğu illerimizde hendek savaşı başlatıp Kobani olaylarını tetikleyen ve son olarak var güçleriyle 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişimine kalkışan bu hain güruh, hız kesmeden ülkemize ve Cumhurbaşkanımıza karşı saldırılarına ve operasyonlarına içerideki işbirlikçileriyle devam ediyor.
Gün geçmiyor ki bu saldırılara bir yenisi eklenmesin.

En yakın örneği iki hafta önce gerçekleştirilen NATO tatbikatındaki Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarının hedeflere koyulması olayı.”

DOSTLUK, MÜTTEFİKLİK GİBİ TERİMLER TÜRK MİLLETİ İÇİN ARTIK HİÇBİR ŞEY İFADE ETMİYOR
Artık açık açık düşmanlıklarını ve hedeflerinde olduğumuzu çekinmeden ve utanmadan ifade ediyorlar. Dostluk, müttefiklik, iş birliği ve dayanışma gibi bu terimler son yaşanan bu olaylardan sonra Türk milleti için artık hiçbir şey ifade etmiyor.
Onlarda bunu anladılar. Artık yapacakları farklı bir şey de kalmadı.
Ne yapsalar boşa çıkıyor, amaçlarına ulaşamıyorlar. Bu milleti bölemiyorlar, Milli birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozamıyorlar. Milletin temsilcileriyle Milletin arasına giremiyorlar. Tarihinden ders çıkaran yüce Türk Milletini bu basit ayak oyunlarına artık inandıramıyor ve istedikleri gibi yönlendirip diz çöktüremiyorlar.
15 senelik iktidar döneminde canhıraş çalışan Vatan sevdalısı insanlara sahte dekont ve satın aldıkları elemanları ile yolsuzluk sosuyla operasyon çekmeye çalışıyorlar ama amaçlarına ulaşamıyorlar.
Planları tutmuyor, akılları almıyor, elleri ayaklarına dolanıyor küffarın, yine de akıllanmıyorlar.

PLANLARININ ÜSTÜNDE BİR PLAN VAR
Unutuyorlar! Oyunlarının üstünde bir oyun, planlarının üstünde bir plan, tuzaklarının üstünde bir tuzak olduğunu.
En büyük hesap görenin yüce Allah (c.c) olduğunu unutuyorlar.
Bu topraklar üzerinde yüce yaradanın nurunu tamamlayacağını biliyor ve bundan korktukları için her türlü alçakça girişimde bulunuyorlar.
İşte bu yüzden tüm haince saldırıları, işte bu yüzden tüm alçakça planları, işte bu yüzden hedef son kale Türkiye! Eyy 3 kıtaya hükmetmiş Cihan Devletinin torunları.
Eyy Kurtuluş savaşında 7 düvele meydan okumuş şanlı zaferin insanları
Eyy Yüce Türk Milleti. Artık bazı saplantılardan ve ideolojik yaklaşımlardan sıyrılıp tehlikenin farkında olmamız lazım.
Kafirin planlarının gerçekleşmemesi için bizim inadına bir ve diri olmamız lazım.
Müslüman coğrafyasında akan kanın durması için, bu ümmete güçlü ve büyük Türkiye lazım.
Güçlü Türkiye’nin oluşması için vatanını seven, Milletine hizmetkar olan ve sadece Allah’a kul olan Liderimize, Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmamız lazım.
Şeytanın en büyük silahı olan yalan ve fitneye mahal vermemek lazım. 
Bir şeyleri görmek için ve inanmak için insanoğluna akıl yeter, akıllarımızı pazara çıkarmamak ve kiraya vermemek lazım.
İstikbalimiz ve istiklalimiz için, geleceğimiz ve çocuklarımız için, şanlı bayrağımızın dalgalanması ve ezanlarımızın susmaması için bizlere sadece kardeşlik lazım.
Buradan; Aziz Türk Milletini; geleceğine, istikbaline, istiklaline, bayrağına, ezanına, namusuna ve liderine sahip çıkmaya davet ediyor; yüce Yaradanın Milletimizi, harici ve dahili tüm tehlikelerden korumasını niyaz ediyoruz. 
Editör: Vitrin Haber