İSTAMONU Fuarcılık tarafından 27-30 Haziran tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek Batı Karadeniz Turizm Tanıtım ve İş Birliği Fuarıyla bölgeye ilgi duyan Ortadoğu heyeti teknik gezi gerçekleştirecek
 
İSTAMONU Fuarcılık Şirketi’nin koordinesinde 16 Ocak’ta Kastamonu’da başlayan gezi kapsamında, Bartın, Bolu, Çankırı Düzce, Karabük, Sinop ve Zonguldak illerini kapsayan 1 haftalık programla bölgeye özel gezi düzenlenecek.
 
Programa dünya genelinde yaklaşık 8 milyon öğrenciyle etkileşim ve iletişim halinde olan Uluslararası Üniversiteler Birliğinin Başkanı Prof. Dr. Muhammed Hayır Al Ğabbani, Türkiye yurt dışından alım heyetleri notasında çok sayıda yatırımcı getiren Londra merkezli turizm şirketinin sahibi Mohammad Qawasmi, Chiraz Bhir Qawasmi ile  Orta Doğu turizm planlayıcılarına hizmet veren MKC Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kızılboğa, İstamonu Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karadeniz, İstamonu Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyesi Gözde Yüksel ve BAKAF Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Ömer Kızılboğa’nın yanı sıra analizciler de katılacak.

 
Editör: Vitrin Haber