SİAD tarafında bu yıl ilki düzenlenen, Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu’na katılarak destek olan Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Cemalettin Kaya ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Hem kurdukları stantta sergiledikleri Sinop fotoğrafları hem eski Sinop kitapları ile Sinop’un kültürel zenginliklerini katılımcılarla buluşturan Sinop Kültür ve Turizm Derneği  Sinop İş Dünyası ve Girişimci Forumu’na katılan ziyaretçilerden tam not aldı. 

Forumun çalıştay bölümünde “Sinop’un geleceğine yön veren tarih” başlıklı sunumu ile tarihin Sinop’un gelişimine ve turizmine nasıl  katkılar sunacağına değinen Sinop Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Cemalettin Kaya, iş adamlarına farklı bir bakış açısı getirerek Sinop’un tarihsel süreçlerini de katılımcılarla paylaştı.
 
SİAD Başkanı Rafet Orhan hem söyleşi hem de foruma kattıkları değer dolayısıyla başta Başkan Cemalettin Kaya olmak üzere Sinop Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu’na teşekkür ederek bundan sonra ortak çalışmalar yapılması konusunda görüş birliğine vardıklarını söyledi. 
Editör: Vitrin Haber