Sinop Özel Melek Anne Anaokulu Okul  Aile Birliği tarafından Velilerle tanışma toplantısı düzenlendi. Sinop Öğretmen evinde düzenlenen programda hep birlikte kahvaltı yapan okul yönetimi ve öğrenci velileri bir süre sohbet etti. 

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte daha sonra görevli veliler tarafından gölge kuklası oynatıldı. Çocukların ilgi ile izlediği gösterinin ardından çocuklar velileri ile birlikte yarışmalı oyunlar ve müzikli drama etkinlikleri yaptı. Düzenlenen etkinlikte konuşan Sinop Özel Melek Anne Anaokulu Müdürü Sevil Turgutoğlu başarılı bir okul öncesi eğitim için okul aile işbirliğine önem verdiklerini belirtti. 

Turgutoğlu; "Aileyle işbirliğinin sağlanması çocukta istenen davranışların geliştirilmesi açısından çok önemlidir. Özel Melek Anne Anaokulu olarak biz de velilerimizle kaynaşmak için bu yemeği tertipledik. Etkinliğimiz oldukça keyifli ve verimli geçti. Öğrencilerimiz öğretmenleri ve velilerinin de dahil olduğu etkinliklerde hem eğlendiler hem de öğrendiler. Velilerimizin özel isteği üzerine bu buluşmamızı 2. dönem değişik etkinliklerle yeniden yapmayı planlıyoruz. Özel Melek Anne Anaokulu Okul Aile birliği olarak hazırladığımız etkinliğimizde destek veren kurum sahibimize, emeği geçen  okul müdürümüze, öğretmenlerimize ve katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz” dedi.
Editör: Vitrin Haber