Oje Seçmekte Zorlananların Bilmesi Gerekenler

Güzel bir oje görünümü sağlamanın en önemli yolu oje sürerken uymanız gereken kurallara yerine getirmektir.  Bu, önemli adımları kesintiye uğratmadan düzenli olarak manikür ve pedikür yaparak bakımlı hale getirmelisiniz. Kütikülün düzenli olarak temizlenmesi ve tırnakların törpü ile düzleştirilmesi, iyi bir manikür deneyimi için en önemli adımlardan biridir. Bu aşamada kullanacağınız peeling yağlarını kullanmanız pürüzsüzlük deneyimini yaşatır.

Oje Sürmeye Temiz ve Bakımlı Tırnaklarla Başlayın!

İyi bir taban oluşturularak uygulanan oje, daha dayanıklı ve pürüzsüz bir görünüm sağlar. Tırnakları hazırladıktan sonra bazlı sürmek çok yarar sağlayacaktır. Oje sürmeye başladığınızda ojenizdeki fırçanın üstünde çok fazla veya çok az ürün olmadığından emin olmaktır. Kuruduktan sonra özellikle koyu bir rengi temizlemeye çalışırsanız tırnak bölgesi iyi temizlenmez ve çizik bırakabilir.

Bu sebeple kurumadan temizlenip ayıklanmalıdır. Tüm bu adımları tamamladıktan sonra oje koruyucu kullanmak en önemli adımlardan biridir. Bu ojenizin daha uzun süre dayanmasını sağlayacaktır. Bu işlemleri ayak tırnakları için de gerçekleştirmelisiniz. https://www.kozmela.com/oje linkinden muhteşem ojelere bakabilirsiniz. Çeşitli renk baz ve bakım yağlarını bulabileceğiniz siteden güvenli alışveriş yapabilirsiniz.

Advertorial

Editör: Vitrin Haber