Eğitim-İş Sendikası Sinop Şubesi tarafından organize edilen konferansa katılmak üzere Sinop’a gelen NASA’nın tek üst düzey yöneticisi olan Sırrı Oğuz, Sinop Valisi Köksal Şakalar’ı ziyaret etti. Beraberindeki Eğitim-İş Sendikası Sinop Şubesi Başkanı Celal Şahbenderoğlu ile birlikte Vali Şakalar’ı makamında ziyaret eden Sinoplu Mühendis Sırrı Oğuz, NASA çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Eğitim-İş Sendikası Sinop Şubesi Başkanı Celal Şahbenderoğlu, görüşmenin oldukça samimi bir ortamda gerçekleştiğini belirtti. 
Şahbenderoğlu; “NASA'da üst düzey yönetici olarak çalışan tek Türk olan Sinoplu Sırrı Oğuz beyle beraber Eğitim İş  Sinop olarak tasarladığımız konferans öncesinde Sayın Valimiz Köksal Şakalar'ı ziyaret ederek kendisiyle samimi bir sohbet gerçekleştirdik. Kendilerine ve misafirimize teşekkür ederiz.

Görüşmede Sırrı Bey hakkında ve uzay çalışmaları hakkında bilgi alan valimiz aynı zamanda ABD de yaşayan Türklerin durumları ve genel olarak Türkiye bakış açısı hakkında bilgiler aldı” dedi.
 

Editör: Vitrin Haber