Kars Öğretmen Okulu mezunları her yıl düzenledikleri geleneksel buluşmalarını bu yıl da Sinop'ta gerçekleştirdi.

Okulun 1975 mezunu olan ve bir çoğu mesleklerinden emekli 35 kişi öğretmenleri Seyhan Kuzubaş Güngör ile kentte bir araya gelerek tarihi ve turistik yerleri gezdi.
Yaklaşık 6 yıl önce sosyal medyada birbirlerine ulaşarak bir araya gelen grup, dördüncü kez Sinop'ta buluştu.

Kars Öğretmen Okulu 1975 mezunlarının Fen Bilgisi Öğretmeni olan Seyhan Kuzubaş Güngör, yaptığı açıklamada, öğrencileriyle birlikte hayatının en güzel gününü geçirdiğini söyledi.
Güngör, "Kars Öğretmen Okulu'nda Fen Bilgisi öğretmeniydim. Onlarla bilgilerimi paylaştım. Onları iyi bir şekilde yetiştirdiğimi düşünüyorum. Bunlar benim gurur duyduğum öğrencilerim, gurur duyduğum öğretmenlerim. Ben bugünü hayatımın en güzel günü olarak asla unutmayacağım." dedi.

Kars Öğretmen Okulu mezunlarından Nesrin Öztürk ise arkadaşlarıyla her yıl temmuz ayında bir araya geldiklerini söyledi.
Öztürk, "Eski günlerimizi yani çocukluğumuzu yad ediyoruz. Bizim çocukluğumuz arkadaşlarımızla birlikte geçti. Orada piştik ve orada olgunlaştık. Öğretmenlerimiz okulda bize iyi bir eğitim vererek yetiştirdi ve daha sonra Türkiye'nin dört bir tarafında görev yapmak üzere ayrıldık. Biz de görevimizi çok iyi bir şekilde ifa ettik ve çoğumuz şimdi emekli oldu." şeklinde konuştu. 
 
Editör: Vitrin Haber