Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Yurdu'nda gerçekleştirilen programa; MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı, Uluslarası Stratejist ve Lobi Uzmanı N. Alper Esen, Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu Başkan yardımcısı, Uluslararası Yatırım Uzmanı Bilal Kanter konuşmacı olarak katıldı. 

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen; "Gençlerimize  vizyon ve farklı ufuklar kazandıracak bu gibi programlara ihtiyaç olduğunu, bundan sonra ayda bir iş ve devlet hayatında   önemli kariyere ve tecrübeye  sahip devlet büyüklerini, ceo'ları davet ederek bilgi ve tecrübelerini katılımcılar ile paylaşmasını sağlayacağız. Bunun ilkini KYK yurdu konferans salonunda icra etmiş olduk. Bu imkanı sağlayan İl Müdürü Adnan Menderes Dümen'e teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşmacılar Alper Esen ve Bilal Kanter öğrencilik, eğitim ve iş hayatlarını, bilgi ve tecrübelerini katılımcı gençler ile paylaştı. Samimi ve renkli bir havada devam eden söyleşi soru-cevap bölümü ile sona erdi.
Editör: Vitrin Haber