Sinop Üniversitesi Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Boyabat Meslek Yüksekokulu ve Durağan Meslek Yüksekokulu öğrencileri düzenledikleri On The Wings of Poetry” adlı 1. Yabancı Dilde Şiir ve Müzik Dinletisi etkinliği ile Türkçe ve yabancı dillerde seslendirdikleri şiirler ve şarkılarla kendilerini izlemeye gelen konuklarına eşsiz bir akşam yaşattı. 

Boyabat 15 Temmuz Şehitleri Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen şiir dinletisine; Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Cüneyt Ersanlı, Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Nazlı Ülker Hançer, Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Duygu Çeri, Boyabat Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Recep Kural, Durağan Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kübra Konaklı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen şiir dinletisinde sahneye çıkan öğrenciler, İngilizce ve Türkçe pek çok konuda seslendirdikleri şiirlerle büyük beğeni topladılar.
Program, şiir dinletilerinin ardından öğrencilerin İngilizce, Türkçe ve Fransızca seslendirdikleri şarkılarla devam etti.
Etkinlik, katılımcı öğrencilere ve etkinliği düzenleyen Sinop Üniversitesi Yabancı Diller Bölümü İngilizce Birimi Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Eda Yıldız’a teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.

Editör: Vitrin Haber