Sinop Emir Gazi Tayboğa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Muhasebe ve Finansman Alanı 11/A öğrencileri, öğretmenleri Fikret Söyünmez ile beraber Sinop Organize Sanayi Sitesine inceleme ziyaretinde bulundu. 

Organize Sanayi Bölge Müdürü Taner Aydemir tarafından karşılanan öğrencilere organize sanayi bölgesinin çalışmaları hakkında bilgiler verildi. 

Ziyaret kapsamında organize sanayi bölgesinde yer alan Çeliksan Fabrikasını da ziyaret eden öğrenciler, burada da incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Fabrika Sahibi Cihan Çelik, fabrika müdürü Tevfik Özsoy ve muhasebe finans elemanı Zuhal Boyacıoğlu öğrencilere fabrikayı gezdirerek üretim akışı, muhasebesi ve ülke ekonomisindeki yeri hakkında bilgiler verdi. 
Gerçekleştirilen ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Sinop Emir Gazi Tayboğa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmeni Fikret Söyünmez, ziyaretleri esnasında kendileri ile yakından ilgilenen fabrika sahiplerine, okul mezunu öğrencilerden Şennur Çelik’e, fabrika müdürü Tevfik Özsoy’a, muhasebe finans elemanı Zuhal Boyacıoğlu’na ve diğer elemanlara teşekkür etti. 

Editör: Vitrin Haber