Sinop Üniversitesi SÜBİTAM yerleşkesinde düzenlenen programa; Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, İl Jandarma Komutanı J. Kıd. Alb Halil Altıntaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Serap Ustaoğlu Tırıl, Prof. Dr. Ahmet Tabak, Genel Sekreter Mehmet Atlı, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Yüktaşır, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulu Müdürleri, akademik-idari personel ve öğrenciler katıldı.

ÖĞRENCİ MÜZİK GRUBU GÖZ DOLDURDU
11. Bahar Şenliği, Sinop Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Müzik Grubu ve Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Topluluğu konseriyle başladı. Öğrencilerin seslendirdikleri bir birinden güzel şarkılarla, şenlik alanını dolduran öğrencilere keyifli anlar yaşattı.

SPORCULAR KUPALARINI PROTOKOLÜN ELİNDEN ALDI
Ardından 11. Spor Şenliğinde kıyasıya mücadele ederek, dereceye giren öğrencilere düzenlenen ödül töreni ile madalyaları ve kupaları takdim edildi.  Bireysel ve takım oyunlarında dereceye giren sporcular, ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı. 
11. Spor Şenliği ödül töreninin ardından konuşan Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, dereceye giren öğrencileri ve takımları tebrik ederek, Bahar Şenliğine katılan öğrencilere iyi eğlenceler diledi.

ÖĞRENCİLER GECE YOLCULARI İLE COŞTU
Sinop Üniversitesi SÜBİTAM yerleşkesinde Bahar Şenlikleri kapsamında sahne alan ünlü Pop-rock grubu Gece Yolcuları,  performanslarıyla öğrencilere unutulmaz bir gece yaşattı. Gece boyunca doyasıya eğlenen binlerce öğrenci, sevdikleri grubun şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.  

Gece Yolcuları, eski ve yeni albümlerinden seslendirdikleri parçalarla binlerce katılımcıya unutulmaz bir gece yaşattı. 
Sinop Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tabak, Gece Yolcuları grubu adına solist Edis İlhan’a hediye takdiminde bulundu.

Editör: Vitrin Haber