Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer’in de yerinde incelediği bilanço çalışmalarına Mali İşler Şube Müdürü Abdullah Yeşildal, İşletmeler Saymanı Sefa Özdemir ve 22 işletme müdürlüğünün döner sermaye saymanları katıldı.

Yürütülen bilanço tevhit çalışmasıyla ilgili olarak konuşan Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer işletme müdürlüklerinde muhasebe servislerinde çalışan başta saymanlar olmak üzere tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek ”2017 yılında hizmete alınan ORBİS’te yaşanan sıkıntıların kısa zamanda aşılacak ve kurumumuza yararlı bir hale gelecektir” dedi. Yürütülen çalışmaya herkesin destek vermesi gerektiğini ifade eden Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer, işletmelerde yaşanan sıkıntılarla ilgili görüş alış verişinde bulundu. Ziyarette Sinop Orman İşletme Müdürü Hakan Orhan da hazır bulundu.

Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünün 2016 yılı döner sermaye bütçe geliri 351 milyar 447 milyon 887 bin 37TL olurken bütçe gideri 288 milyar 660 milyon 220 bin 64 TL olarak gerçekleşti.

 
Editör: Vitrin Haber